Ponowna ocena pozwoleń - spotkanie informacyjne

Stowarzyszenie Rozwoju Logistyki i Eksportu KRESY z Izbą Administracji Skarbowej w Lublinie zapraszają na spotkanie informacyjne dotyczące ponownej oceny pozwoleń na prowadzenie składów celnych i magazynów czasowego składowania, procedur uproszczonych oraz statusu AEO, jaka ma zostać przeprowadzona do 1 maja 2019 r. oraz ustalania wartości celnej w kontekście wyjaśnień do wytycznych Komisji Europejskiej w sprawie stosowania artykułów 128, 136 oraz 347 Rozporządzenia Wykonawczego (TAXUD B4(2016)808781 rev. 2 z 28 kwietnia 2016 r.).

Spotkanie odbędzie się 15 marca 2018 r. o godz. 10.00 w Chełmie przy ul. Hutniczej 3 (zielony biurowiec, III piętro). Warunkiem uczestnictwa jest mailowe zgłoszenie (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.). W spotkaniu może wziąć udział jedna osoba z firmy (wyjątek stanowią tutaj członkowie stowarzyszenia - 2 osoby).