SZKOLENIA SZYTE NA MIARĘ

DLA KOGO?

Oferta skierowana jest do podmiotów zajmujących się międzynarodowym obrotem towarowym (eksport - import), którzy widzą potrzebę przeszkolenia grupy pracowników w zakresie jednego tematu.
Szkolenia "szyte na miarę" mają formułę szkoleń zamkniętych i skierowane są do grupy pracowników z jednej firmy.
Przy wyborze takiej formy szkolenia warto zwrócić uwagę na oszczędność kosztów - im liczniejsza jest grupa uczestników, tym niższa cena przeszkolenia 1 osoby.

AUTORSKI PROGRAM SZKOLENIA

Każde przedsiębiorstwo czy instytucja ma swoją unikalna specyfikę wynikającą z charakteru działalności, otoczenia rynkowo-ekonomicznego, zasobów, wielkości firmy oraz dynamiki i charakteru relacji, jakie zachodzą między jej pracownikami.
Program szkolenia jest przygotowywany pod kątem potrzeb zamawiającej firmy, z uwzględnieniem jej specyfiki działalności, co jest podstawową zaletą takiej formy szkolenia.

ANALIZA POTRZEB SZKOLENIOWYCH

Służy temu analiza potrzeb szkoleniowych. Współpracę rozpoczynamy od spotkania i wspólnej analizy potrzeb szkoleniowych, poziomu zaawansowania uczestników, celu zajęć i efektu jaki powinien zostać uzyskany. Uzyskanie właściwej efektywności szkolenia zależy od właściwe zdiagnozowanych rzeczywistych potrzeb klienta.

WSPARCIE PO SZKOLENIU

Oferujemy także klientom, którzy wybrali tę formę szkolenia, pakiet wsparcia dla uczestników po szkoleniu, co oznacza możliwość konsultacji i kontaktu z trenerami po zakończeniu szkolenia.

LOGISTYCZNA ORGANIZACJA ZLECENIA

Szkolenie zamknięte może być przeprowadzone w siedzibie klienta lub w innym dowolnie wybranym miejscu, w dogodnym dla zamawiającego terminie.