Specjalistyczny branżowy kurs języka rosyjskiego - w logistyce, spedycji, transporcie, agencji celnej

Zapraszamy do wzięcia udziału, w organizowanym przez Stowarzyszenie Rozwoju Logistyki i Eksportu KRESY, specjalistycznym branżowym kursie języka rosyjskiego - w logistyce, spedycji, transporcie i agencji celnej.

Kurs ma na celu podniesienie kwalifikacji zawodowych oraz rozwój praktycznych umiejętności językowych osób związanych z międzynarodowym obrotem towarowym.

Lektorem prowadzącym jest lektor rosyjski, który będzie prowadził zajęcia w oparciu o autorski program. W ramach kursu realizowany będzie materiał językowy z zakresu języka ogólnego oraz branżowego oraz rozwijane będą wszystkie umiejętności językowe. Słownictwo, gramatyka i funkcje językowe wprowadzane będą w oparciu o zagadnienia branżowe.

Kurs ma na celu rozwój umiejętności:

• językowych służących do poruszania się w świecie biznesu,
  • porozumiewania się w języku rosyjskim  z partnerami rosyjskojęzycznymi z branży logistyka, spedycja, transport, agencja celna,
  • prowadzenia  negocjacji,
  • prowadzania rozmów telefonicznych,
  • prezentacji firmy,
  • poszukiwania partnerów w placówkach rosyjskojęzycznych,
  • prowadzenia rozmów handlowych oraz korespondencji służbowej w języku rosyjskim,
  • w zakresie rozumienia, tłumaczenia i konwersacji  w języku rosyjskim.

W ramach kursu zostanie przeprowadzonych 60 godzin szkoleniowych. Zajęcia prowadzone będą w trybie popołudniowym, 2 razy w tygodniu po 2 godziny lekcyjne.

Cena kursu: 790 zł

Miejsce realizacji: Chełm, ul. Hutnicza 3 (zielony biurowiec, 3 piętro)

Wszystkich zainteresowanych prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego. Formularz najlepiej wydrukować, wypełnić, zeskanować i odesłać na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Formularz na kurs językowy do pobrania: FORMULARZ